Legservice

Laat je nieuwe vloer leggen door professionals

Ervaren leggers

Snelle levertijden

Laat je vloer leggen door vakmannen

Maak gebruik van ons netwerk van zelfstandige vloerenleggers.

Als je van plan bent om een nieuwe vloer aan te schaffen, wil je natuurlijk dat deze ook goed gelegd wordt voor het mooiste resultaat. Alhoewel onze vloeren vrij gemakkelijk zelf te leggen zijn, kun je er ook voor kiezen om het aan specialisten over te laten.

Wij werken samen met een externe partij van zelfstandige vloerenleggers die jou graag willen helpen om je nieuwe vloer netjes te verwerken in jouw woning. Zij zijn vakkundig en hun werk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij zorgen ervoor dat je kunt jarenlang kunt genieten van een perfect gelegde vloer. Dat is hun vak.

Wil jij jouw nieuwe vloer gelegd hebben?

Dat is mogelijk! We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Ons netwerk van vloerenleggers

Handyfloor werkt samen met zelfstandige vloerenleggers door heel Nederland die ervoor zorgen dat jouw vloer vakkundig en in alle details gelegd wordt. De vloerenleggers werken als zelfstandigen en zijn dus niet in dienst bij Handyfloor.

Om onze klanten toch de legservice te kunnen aanbieden, kunnen zij gebruik maken van ons netwerk van zelfstandige vloerenleggers, zodat jouw vloer door specialisten gelegd kan worden.

 

Wil jij jouw vloer laten leggen door een vakkundige specialist?

 

Dan kun je dit bespreekbaar maken bij het aanschaffen van jouw nieuwe vloer. Dan brengen wij jou in contact met één van onze vloerenleggers.

De vloerenlegger neemt samen met jou de benodigde werkzaamheden door en jullie plannen samen een datum in om de vloer te leggen. Heb je speciale wensen bij het leggen van de vloer? Bespreek dit gerust met de vloerenlegger.