Bedrijfsruimte Inspiratie

Bedrijfsruimte vloer inspiratie

Ben je van plan om jouw bedrijf te voorzien van een nieuwe vloer? Een bedrijfsvloer moet vaak aan tal van eisen voldoen, zo moet deze onderhoudsvriendelijk zijn, slijtvast en dient deze bovendien hygiënisch te zijn. Het prettige aan de pvc vloeren van Handyfloor is dat deze de voordelen bieden van pvc, maar de uitstraling van een houten of tegelvloer hebben. Door de slijtvaste toplaag zijn de pvc vloeren geschikt voor intensief gebruik, onze pvc vloeren worden dan ook toegepast in winkels, showrooms, kapsalons en cafés.

Wil je jezelf vrijblijvend laten adviseren door een van onze zakelijke adviseurs? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

 


Welke voor soort vloer past er in jouw bedrijfsruimte?

Ga je voor betonlook, houtlook of misschien wel een vloer in visgraatpatroon? Bij Handyfloor bieden we bedrijfs pvc vloeren in alle denkbare soorten en maten. Wil je een landelijke sfeer creëren? Ga dan voor een rustieke vloer. Of misschien kies je liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij jouw bedrijfsruimte.

 


Bekijk deze bedrijfsruimte vloeren

Maak een Moodboard

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor jouw nieuwe bedrijfsruimte écht tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe bedrijfsruimte. Hierdoor is makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een kleur op de wand of een nieuwe vloer.

Of creëer een online Moodboard en print deze vervolgens uit. Een handig programma om een moodboard te maken is www.canva.com. Je kunt gratis afbeeldingen zoeken in de lijst van Canva zelf, of gebruik de websites Google, Pinterest of Unsplash om jouw moodboard tot leven te brengen.

Bij Handyfloor kan je 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jou en jouw bedrijfsruimte past.


Bekijk deze bedrijfsruimte vloeren


Welke vloerstijl spreekt jou het meeste aan?

Wist je dat?


Milieuvriendelijk

Al onze PVC vloeren duurzaam en milieuvriendelijk zijn geproduceerd? Onze vloeren zijn na gebruik 100% recyclebaar. Er worden geen overbodige stoffen gebruikt, de vloeren dus ook erg hygiënisch.

 

Onderhoudsvriendelijk

Al onze PVC vloeren ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn? Door de waterbestendige toplaag verwijder je eenvoudig al het vuil met stofzuiger en dweil.

Vloerverwarming

Al onze PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming? Behaal optimaal rendement doordat de vloeren optimaal warmte geleid en tevens als hoofdverwarming bruikbaar is.

Uitproberen en vergelijken

U kunt GRATIS stalen aanvragen om uw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.

Contactformulier Zakelijk


Interesse of een vraag?

Neem contact met ons op. Wij streven ernaar uw vraag binnen 2 dagen te beantwoorden.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw bericht is verstuurd!