Betonlook vloer inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe betonlook vloer? Bij Handyfloor vind je betonlook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc betonlook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale betonlook vloer voor jou bij! Lees verder en laat jezelf inspireren.

 


Welke betonlook vloer past er in jouw interieur?

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer je in jouw woonkamer wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien ga je wel voor een donkere, warme betonlook vloer in combinatie met sfeervolle meubels? Dan zal een warme woonstijl waarschijnlijk bij jou passen. Of misschien kies je liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij je.

 


Bekijk deze betonlook vloeren

Wist je dat

► De betonlook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De betonlook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Bekijk onze andere vloertrends

Uitproberen en vergelijken

U kunt GRATIS stalen aanvragen om uw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.