Ontdek de Black Elegance woonstijl

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Black Elegance. Deze woonstijl kenmerkt zich door de donkere, soms zelfs zwarte, luxueuze kleurtonen. Deze klassieke woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg zacht kleurenpallet. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een interieur in de woonstijl Black Elegance en laat jezelf inspireren!

 


Elegant, luxueus en stijlvol

Een woning met de woonstijl Black Elegance is natuurlijk pas helemaal af met de juiste meubels. Door te kiezen voor warme accessoires en meubels van bijvoorbeeld hout of een rijke stof zorg je ervoor dat het geheel geen kil gevoel geeft. Ook door grote eyecatchers zoals een plant of een ander mooi object toe te voegen creëer je een gevoel van luxe. Meubels of accessoires kunnen in een donker interieur zelfs beter naar voren komen.

 


Bekijk deze elegante vloeren

Stel een Moodboard samen

Wil je de perfecte basis creëren voor jouw donkere, luxueuze inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor jouw luxueuze interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer.
bij Handyfloor kun je 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kun je jouw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jouw donkere, luxueuze inrichting past.


Bekijk deze elegante vloeren


Bekijk onze andere woonstijlen

Uitproberen en vergelijken

Je kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.