Handyfloor garanties

Wat valt er wel en niet onder de garantie? Vaak wordt dit niet goed gecommuniceerd naar de klant. Bij Handyfloor staat een excellente service en klanttevredenheid op #1. Op deze pagina vindt je alle benodigde informatie over de garanties die wij aan onze klanten bieden.


Wat valt er wel en niet onder de garantie?

Afhankelijk van de door jouw gekozen vloer heb je tot 15 jaar garantie op jouw vloer. Wil je weten wat er allemaal onder de garantie valt, lees de garantievoorwaarden goed door. Buiten de garantieperiode zijn wij niet in de mogelijkheid om extra service te leveren.

Wanneer jouw beschadiging onder de garantie valt, kan je het klachtenformulier invullen. Zodra deze compleet is ingevuld zullen wij contact opnemen en in samenwerking met de fabrikant op zoek gaan naar een passende oplossing voor je. Lees de garantievoorwaarden vooraf wel goed door, dit voorkomt teleurstellingen.

Mocht jouw beschadiging niet onder de garantie vallen, dan kunnen wij helaas niets voor je betekenen.

▹ Er zitten beschadigde pakken bij mijn bestelling

Zitten er beschadigde pakken bij jouw bestelling? Dit is enorm vervelend. Als dit het geval is, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons, zodat we samen met jou een snelle oplossing kunnen vinden.

▹ Hoe zit het met de legservice?

Handyfloor werkt uitsluitend met externe professionals. Zij staan dan ook garant voor kwaliteit. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de professional. Mocht je toch problemen ervaren met de kwaliteit dan kan je rechtstreeks contact met hen opnemen.

▹ Kunnen jullie iets betekenen na de garantieperiode?

Wij hanteren een ruime garantieperiode tot 15 jaar op onze vloeren. Mocht de garantieperiode verstreken zijn, zijn wij helaas niet in de mogelijkheid om extra service te verlenen.