Houtlook

Houtlook vloer inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe houtlook vloer? Bij Handyfloor vind je houtlook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. De houtlook pvc vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer, maar bieden alle voordelen van pvc. Ze beschikken over een voelbare houtnerfstructuur met hyperrealistische designs. Zo zijn onze houtlook vloeren hygiënisch, geluidsreducerend en eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn onze pvc houtlook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale houtlook vloer voor jou bij! Lees verder en laat jezelf inspireren.

 


Welke houtlook vloer past er in jouw interieur?

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer je wilt creëren. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijke houtlook, dan zijn de vloeren vaak ruw. Of kies je toch liever voor een klassiek, donkere houtlook om meer luxe te creëren? Bij de Scandinavische houtlook kom je vloeren tegen met heldere patronen en lichte nerven. Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer. Misschien wil je wel een vergrijsde houtlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële houtlook bij jou. Ga je voor een warme, bruine houtlook, kies dan voor de woonstijl Warm Classics.

 


Bekijk deze houtlook vloeren

Wist je dat

► De houtlook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze planken kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De houtlook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Bekijk onze andere vloertrends

Uitproberen en vergelijken

Je kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.