Ontdek de Industrial Loft woonstijl

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Industrial Loft. Deze woonstijl kenmerkt zich door grijze en rauwe materiaalkeuze. Een industriële woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg rustig kleurenpallet. Materialen die je terug ziet komen in een industrieel interieur zijn beton, staal of glas. Door te kiezen voor een stoere, geleefde eyecatcher zoals bijvoorbeeld een bank of grote tafel geeft u een echt industrieel karakter aan uw interieur. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een industrieel interieur en laat jezelf inspireren!

 


Industrieel, ruig en luxueus

Ooit was een loft een goedkope manier om te kunnen wonen in New York. Tegenwoordig is het wonen in loftstijl een grote trend. Het wonen in een grote ruimte waarvan de constructiedetails niet zijn weggewerkt met moderne, industriële en vintage elementen.

Een industriële woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Ga bijvoorbeeld voor unieke industriële lampen of een ruwe, doorleefde, leren bank. De industriële woonstijl is perfect voor wanneer je een grote loft, appartement of andere karaktervolle woning hebt. Of wat dacht je van een metalen trap als eyecatcher?

 


Bekijk deze loft vloeren

Stel een Moodboard samen

Wil je de perfecte basis creëren voor jouw industriële inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw industriële interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer.
bij Handyfloor kun je 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kun je jouw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jouw luxueuze inrichting past.


Bekijk deze loft vloeren


Bekijk onze andere woonstijlen

Uitproberen en vergelijken

U kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.