Onze legservice

Laat het aan de specialist over

Als je van plan bent om een nieuwe vloer aan te schaffen, wil je natuurlijk dat deze ook goed gelegd wordt voor het mooiste resultaat. Alhoewel onze vloeren vrij gemakkelijk zelf te leggen zijn, kun je er ook voor kiezen om het aan onze specialisten over te laten. Wij werken samen met een groep vakmannen die jou graag willen helpen om je nieuwe vloer netjes te verwerken in jouw woning. Zij zijn vakkundig en hun werk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij garanderen je van een perfect gelegde vloer. Dat is hun vak.

 


Perfectie tot in detail

Wij zorgen voor perfectie tot in de details. Het leggen van een PVC vloer is namelijk ambachtelijk vakwerk en beschouwen wij als een project op zich. Het is daarom belangrijk dat dit project zo eenvoudig en efficiënt verloopt. Dat is wel zo prettig.

We doen dit samen, want ook jouw rol hierin is erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de planning duidelijk gecommuniceerd wordt naar alle partijen, we houden de controle en sturen de legspecialisten aan. Je krijgt op basis van benodigde skills en geografische beschikbaarheid een specialist toegewezen. Onze specialist gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden en plant een afspraak in voor het leggen van de nieuwe vloer.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een succesvol project begint altijd met een goede voorbereiding. Dit begint in de winkel met excellente persoonlijke service en stijladvies en eindigt wanneer jouw nieuwe vloer vakkundig tot in de details is gelegd. Onze specialist neemt samen met jou de werkzaamheden en wensen door en zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo optimaal mogelijk zijn om een fantastisch eindresultaat te garanderen. Heb je speciale wensen bij het leggen van de vloer? Bespreek dit gerust met de specialist. Wij doen er alles aan om het eindproduct met perfectie tot in alle details te garanderen.