Moduleo

Luxe PVC Vloeren

Geïnspireerd door de natuur, geperfectioneerd voor het leven
_____

Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxe pvc vloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Anders door de brede waaier aan innovatieve vloeroplossingen, door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk. Bovendien hebben wij, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Over Moduleo
_____

De PVC vloeren van Moduleo geperfectioneerd voor het leven door de duurzaamheid in productie. De vloeren zijn toepasbaar voor iedere ruimte in huis en beschikken over hyper-realistische designs. Ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en zijn water- en krasbestendig. De vloeren van Moduleo komen in verschillende designs, kleuren, looks en formaten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook, betonlook, tegellook of authentieke visgraat PVC vloer. Laat jezelf inspireren door onze Moduleo vloeren.

Hyper-realistische designs
_____

Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. We vergroten het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen we de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

Een aangenaam zacht en warm gevoel én stil
_____

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een van de grote voordelen van Moduleo pvc vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Bekijk onze verschillende Moduleo Collecties
_____