Ontdek de Pure Scandinavian woonstijl

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Pure Scandinavian. Deze woonstijl kenmerkt zich door de heldere, lichte en rustige kleurtonen. Een Scandinavische woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg zacht kleurenpallet. Ook zie je dat er in deze interieurs veel gebruik word gemaakt van lichte houtsoorten of tegelsoorten. De vormen die je terugziet zijn meestal basic, er is geen overdaad aanwezig. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een Scandinavisch interieur en laat jezelf inspireren!

 


Licht, ruimtelijk en minimalistisch

Een Scandinavische woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies voor dunne of smalle poten van de meubels, deze geven namelijk een ruimtelijk gevoel in een woning.

Less = more. Dat is hoe we de Scandinavische stijl het beste kunnen omschrijven. Het draait om eenvoud en rust, de kunst van het weglaten.

De ingrediënten voor een Scandinavische sfeer is rust en eenvoud in balans met functionaliteit en het creëren van ruimte. De meubels die gebruikt worden in deze interieurstijl laten dit ook zien.

e materiaalsoorten die je vaak terugziet zijn veelal natuurlijk, voorbeelden hiervan zijn licht hout, wol en glas. Ook zijn grote groene kamerplanten een veel geziene accessoire in een Scandinavisch interieur. Of wat dacht je van grafische patronen op de wand of kussens?

 


Bekijk deze Scandinavische vloeren

Stel een Moodboard samen

Wil je de perfecte basis creëren voor jouw Scandinavische inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor jouw Scandinavische interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer.
bij Handyfloor kun je 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kun je jouw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jouw donkere, luxueuze inrichting past.


Bekijk deze Scandinavische vloeren


Bekijk onze andere woonstijlen

Uitproberen en vergelijken

Je kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.