Puur Natuur

Natuurlijk | Hout | Karakter

Haal de natuur in huis

De beste designer is natuurlijk Moeder Natuur. Massief houten meubels met prachtige nerven en structuren hebben een uniek karakter dat je interieur net zo bijzonder maakt. Neem natuurlijke materialen als uitgangspunt om de basis te vormen van deze woonstijl. Nu gaat een houten bank misschien een stapje te ver, maar ga aan de slag met decoratie en accessoires waardoor het ruwe en natuurlijke karakter versterkt wordt.

 


Een oase van rust

Zoals de naam al zegt, moet deze woonstijl het hebben van natuurlijke meubels en accessoires. Ga voor robuuste houten meubels, zoals een mooi dressoir, tv-kastje of eikenhouten salontafel. Hout is niet alleen prachtig op zich, het is daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Hout draagt bij aan een gezond woonklimaat en heeft een bewezen antibacteriële werking.

Hout geeft niet alleen een enorm warm en knus gevoel, het gaat jaren lang mee, verbetert de algemene sfeer en is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Maar vergeet niet om al dat hout met andere natuurlijke materialen te combineren.

Planten, planten en nog eens planten. Als je de natuur écht in huis wilt halen, verwen jezelf dan eens met een prachtige bananenplant of een goudpalm. Wanneer je de houten meubels combineert met planten en natuurlijke decoratie, creëer je een oase van rust in uw woonruimte waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen en bijkomen.

 


Materialen & Kleuren

Natuurlijke materialen vormen de basis voor Natural Living. Om de sfeervolle uitstraling van een natuurlijk interieur te bereiken, kies dan voor warme naturellen zoals zandkleuren en aardetinten. Wanneer je deze combineert met de groene kleur van planten zal jouw woonruimte worden omgetoverd tot een harmonie van rust en inspiratie.

 


Bijpassende vloeren

Bij een natuurlijk interieur, hoort uiteraard een natuurlijke vloer. Een houtlook PVC vloer is een absolute no-brainer voor deze interieurstijl. Onze houtlook vloeren hebben een realistisch natuurlijk design met voelbare houtnerfstructuur. Totaal niet te onderscheiden van een echte houten vloer en bieden de voordelen van PVC. Ze zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk, zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn enorm hygiënisch.
Daarnaast zijn onze houtlook PVC vloeren erg duurzaam en mileuvriendelijk.

Uitproberen en vergelijken

Jij weet het beste wat bij uw interieur past. Vraag 3 GRATIS stalen aan om thuis te kunnen proberen.