Voordelen PVC vloer

De 9 voordelen van PVC

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar zijn er ook bepaalde vereisten om aan te voldoen. Zo is het in geval van vloerverwarming belangrijk dat de vloer dit verdraagt en de warmte goed doorlaat. En bij plaatsing in de badkamer is het belangrijk dat de vloer vochtbestendig is. PVC vloeren van Handyfloor dragen diverse unieke eigenschappen wat de vloer geschikt maakt voor nagenoeg alle situaties en ruimtes in huis. Daarnaast beschikken al onze PVC vloeren over een hyperrealistisch design, waardoor deze niet te onderscheiden van een houten vloer of betonvloer. Maar bieden wel de voordelen van PVC. Ontdek hieronder welke voordelen een PVC vloer van Handyfloor kent.

 


1. Eenvoudig zelf te leggen

Je ziet graag snel resultaat en ingewikkeld gereedschap is niet aan jou besteed. Je hebt namelijk (nog) niet zo veel ervaring met het leggen van vloeren. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn de vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze. Ervaar het gemak van onze PVC vloeren. Onze vloeren leg je namelijk in een handomdraai zelf! Bekijk onze legmethoden om meer informatie op te doen om je eigen vloer te leggen.

2. Onderhoudsvriendelijk

Ben je nu ook al tijden op zoek naar een vloer die bijzonder onderhoudsvriendelijk is? Eentje die je simpelweg met een stofzuiger en dweil kunt schoonmaken? Waarbij nat maken geen kwaad kan? Eentje die ideaal is bij het houden van honden of katten? Dan kun je stoppen met zoeken, want Handyfloor is de oplossing voor mensen die een onderhoudsvriendelijke vloer willen.

3. Slijtvast

Iedereen die een nieuwe vloer koopt, wil hier graag jarenlang van kunnen genieten. Een vloer dient dus lang mee te gaan, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden. Handyfloor is een uitstekend voorbeeld van zo’n vloer die jaar in jaar uit mooi blijft in iedere ruimte van uw huis.
Kortom: een uitstekende keuze als je nog jaren wilt blijven genieten van uw vloer.

4. Geschikt voor vloerverwarming

Ben je op zoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en die optimaal rendement behaalt? Wil je geen extra dure ondervloer aanschaffen? En wil je jouw vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken? Dit is allemaal geen punt met de vloeren van Handyfloor. Handyfloor is namelijk de ideale vloer wanneer je vloerverwarming in huis hebt liggen.

5. Minimale contactgeluiden

Het liefst wil je even rustig werken, even niets doen, of juist genieten van de rust. Maar dat wordt lastig wanneer iemand met een heleboel gebonk en getik over de vloer loopt. Of wanneer de kinderen met autootjes op de grond aan het racen zijn. Precies voor deze hinderlijkheden zijn PVC vloeren de oplossing. PVC vloeren zijn namelijk erg geluidsreducerend.

6. Milieuvriendelijk

Tegenwoordig kun je niet achterblijven met het milieubewuste denken. Je hecht waarde aan de toekomst van onze planeet en vindt recycling belangrijk. Je vindt het belangrijk dat producten zowel milieuvriendelijk gemaakt als getransporteerd worden Kortom: jij draagt de natuur een warm hart toe. Wij van Handyfloor doen dat ook: wij zijn milieubewust. De vloeren zijn na gebruik 100% recyclebaar en er worden geen zware materialen gebruikt bij de productie.

7. Vochtbestendig

PVC vloeren zijn enorm vochtbestendig. Doordat ze geen water opnemen, kun je langer genieten van jouw vloer. Wellicht ga je binnenkort de vloer van jouw toilet of badkamer vervangen. Dan is een PVC voor de beste keuze!

8. Voelbare structuur

Een houten vloer is erg prachtig, maar heeft zo zijn nadelen voor langer termijn gebruik. Onze PVC vloeren beschikken over een voelbare houtnerfstructuur waardoor deze niet te onderscheiden zijn van een échte houten vloer, maar bieden wel alle voordelen van PVC. De nerfstructuur is afwisselend aangebracht voor een hyperrealistisch dessign.

9. Hygiënisch

Naast alle bovenstaande voordelen, is het ook erg belangrijk dat een vloer hygiënisch is. Ophopend stof en vieze vlekken zijn verleden tijd. Doordat PVC vloeren eenvoudig schoon te maken, zijn ze ook direct een stuk hygiënischer. Vuil gaat niet tussen de naden zitten en water wordt goed afgestoten waardoor de vorming van micro-organismen wordt tegengegaan!