Ontdek de Rustic Living woonstijl

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Rustic Living. Deze woonstijl kenmerkt zich door de rustieke, authentieke sfeer en past in een landelijk huis. Een rustieke woonstijl is een woonstijl die al jaren populair is en heeft een rustig kleurenpallet. Bij deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van verweerde materialen met een verhaal. De vormen die je terugziet zijn meestal natuurlijk of grillig, denk hierbij aan een mooie houten tak of een linnen bankstel met organische vormen. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een rustiek interieur en laat jezelf inspireren!

 


Rustiek, natuurlijk en hout

Een landelijke woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies voor dunne of smalle poten van de meubels, deze geven namelijk een ruimtelijk gevoel in een woning.

De materiaalsoorten die je vaak terugziet zijn veelal natuurlijk, voorbeelden hiervan zijn licht hout, wol en glas. Ook zijn grote groene kamerplanten een veel geziene accessoire in een landelijk interieur. Of wat dacht je van grafische patronen op de wand of kussens?

 


Bekijk deze rustieke vloeren

Stel een Moodboard samen

Wil je de perfecte basis creëren voor jouw rustieke inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor je rustieke interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer.
bij Handyfloor kun je 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kun je jouw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jouw rustieke inrichting past.


Bekijk deze rustieke vloeren


Bekijk onze andere woonstijlen

Uitproberen en vergelijken

Je kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.