Betonlook vloer inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe tegellook vloer? Bij Handyfloor vind je tegellook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc tegellook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale tegellook vloer voor jou bij! Lees verder en laat jezelf inspireren.

 


Welke tegellook vloer past er in jouw interieur?

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer je in jouw interieur wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijke tegellook, dan zijn de vloeren vaak ruw of met een Portugees tegelpatroon. Of kies je liever voor een klassiek, donkere tegellook? Bij de Scandinavische tegellook kom je vloeren tegen met heldere patronen of juist frisse geometrische patronen? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien ga je wel voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële tegellook bij jou.

 


Bekijk deze tegellook vloeren

Wist je dat

► De betonlook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De betonlook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Bekijk onze andere vloertrends

Uitproberen en vergelijken

U kunt GRATIS stalen aanvragen om uw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.