Visgraat vloer inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe visgraat vloer? Bij Handyfloor vind je visgraat vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc visgraat vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale visgraat vloer voor jou bij! Lees verder en laat jezelf inspireren.

 


Welke visgraat vloer past er in uw interieur?

Wordt het tijd voor een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal? Maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Ga dan voor een visgraat vloer! Een visgraat vloer geeft een interieur een luxueuze uitstraling, warmte en een bijzonder patroon. Een visgraat vloer is tijdloos, speels en bijzonder sfeervol.

Je kunt een visgraatpatroon iedere woonstijl toepassen. In ons assortiment hebben wij zowel houtlook als betonlook visgraat patronen. Houd je meer van een industriële inrichting? Dan is de betonlook visgraat een uitstekende keuze. Ben je meer van een rustieke of Scandinavische inrichting? Neem dan eens een kijkje tussen onze houtlook visgraatpatronen.

 


Bekijk deze visgraat vloeren

Wist je dat

► De pvc visgraat vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze zijn wanneer je vloerverwarming hebt? Door de geringe dikte en het feit dat pvc een uitstekende warmtegeleider is zijn pvc en vloerverwarming een geschikte combinatie.

► De vloer ook af kan werken met een zogeheten 'bies'? De bies geeft jouw visgraat vloer een extra luxueuze en afgewerkte uitstraling.

► Visgraat vloeren de laatste jaren weer erg trendy zijn geworden? Een visgraat vloer is namelijk erg goed te combineren met de woonstijl Rustic Living of Pure Scandinavian.


Bekijk onze andere vloertrends

Uitproberen en vergelijken

U kunt GRATIS stalen aanvragen om uw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.