Ontdek de Warm Classics woonstijl

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Warm Classics. Deze woonstijl kenmerkt zich door de warme, klassieke kleurtonen. Prachtige houtpatronen, met bruine tinten. Bruin combineert erg goed met tinten zoals oranje en natuurlijk wit. De bruine, warme kleuren doen je laten ontspannen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer. Bruin is al jarenlang een enorm populaire kleur, zeker als je kijkt naar vloeren.

 


Warm, natuurlijk en vol karakter

Een woning in de woonstijl Warm Classics is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een donkere bank en maak gebruik van houten meubelen.

Ook verlichting speelt een erg belangrijke rol, ga voor warm of zelfs een geeltint, oranjetint of roodtint om warmte te creëren.

Met warme materialen kun je denken aan wol, velvet en natuurlijke materialen met een robuuste structuur, zoals hout. Ook is het slim om materialen met een warme kleur te kiezen.

 


Bekijk deze warme vloeren

Stel een Moodboard samen

Wil je de perfecte basis creëren voor jouw warme inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor jouw industriële interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer.
Bij Handyfloor kun je 3 gratis vloerstalen aanvragen van jouw favoriete vloeren. Zo kun je jouw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij jouw warme inrichting past.


Bekijk deze warme vloeren


Bekijk onze andere woonstijlen

Uitproberen en vergelijken

Je kunt GRATIS stalen aanvragen om jouw favoriete vloeren uit te kunnen proberen.