Handyfloor Zakelijk

Uw partner in bedrijfsvloeren

Handyfloor is hét topmerk dat zich specialiseert in de levering van kwalitatief hoogstaande pvc-vloeren. Door middel van persoonlijke aandacht en advies op maat kunnen wij uw complete project in combinatie met ons netwerk aan ervaren stoffeerders compleet uit handen nemen en gezamenlijk tot een prachtig eindresultaat komen!

Inmiddels heeft Handyfloor de laatste 10 jaar al vele projecten naar alle tevredenheid mogen verzorgen. Waarom veel bedrijven al voor Handyfloor hebben gekozen is duidelijk, wij garanderen perfectie tot in detail, van advies tot oplevering.

Handyfloor heeft een enorm grote diversiteit in pvc-vloeren die speciaal zijn ingericht voor de zakelijke markt. Handyfloor past pvc-vloeren al jaren toe bij o.a.: Kantoren, kapsalons, horecagelegenheden, kledingzaken, sportkantines, universiteiten en standbouwers.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten

Handyfloor staat garant voor het succes van uw bedrijf. Wij bieden daarom diverse diensten aan op zakelijk gebied om u volledig te ontzorgen op alle vlakken van het project.

Persoonlijk Advies

Wij zorgen voor perfectie tot in detail, en dat begint bij het adviesgesprek. We gaan samen kijken naar uw wensen, geven u persoonlijk advies en bekijken samen de mogelijkheden.

Gratis stalen

Bij Handyfloor kunt u GRATIS stalen ontvangen om uw favoriete vloeren eerst te kunnen uitproberen in uw bedrijfsruimte. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Opmeetservice

Wij komen graag langs om uw bedrijfsruimte op te meten om zo meer inzicht te krijgen in het aantal benodigde vierkante meters en eventueel extra advies te geven over de bedrijfsruimte.

Afspraak op locatie

Wilt u dat wij graag bij uw bedrijf langskomen om de mogelijkheden te bespreken en meer informatie te delen? Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.

Vloerinspectie

Naast de opmeetservice bieden wij ook een vloerinspectie. We beoordelen uw huidige vloer en kijken welke mogelijkheden er zijn en of er mogelijk een ondervloer toegepast moet worden.

Legservice

Wilt u liever uw nieuwe bedrijfsvloer laten leggen voor onze experts? Geen probleem! Dit doen wij graag voor u. We plannen dan samen een afspraak in om de nieuwe vloer te leggen.

Referenties


Benieuwd geworden? Vraag een offerte aan!